Tuesday, November 30, 2021

【新店介紹】全港首間迪士尼櫻花季期間限定店登場!多款獨家少女系限定精品率先睇

各位迪士尼粉絲有福了,全港首間迪士尼櫻花季期間限定店即將登陸旺角!為了迎接日本櫻花季的來臨,位於旺角的MOKO新世紀廣場特意打造迪士尼全新期間限定店,並以櫻花為主題,款款都唯美又迷人!當中有多款實用又精美的用品,由餐具套裝至毛公仔都有,粉絲必收!

今次系列以粉紅為主色調、富有春天氣色的櫻花圖案為主,令人少女心爆發!限定店會發售逾百款迪士尼櫻花季主題精品,當中更有獨家發售的款式,非常吸引!商品種類多元化,外型可愛之餘亦有大量日常用品,既實用又美觀。

當中推介人氣大熱的小熊維尼餐具套裝及保溫瓶,主角維尼和小豬齊齊現身在餐具上,配上粉紅色背景,給人一種溫馨的感覺 。

女生至愛的粉紅色毛公仔分別有多個角色供以選擇,公仔足足有30cm高,非常吸晴!

粉色系的電話殼給人一種夢幻的感覺,可愛又實用,和閨蜜齊齊用亦是不錯的選擇。

餐碟套裝以櫻花設計為外型,造型特別!

櫻花形咕臣非常精美實用,相信不論大人或小朋友都會喜歡。

今次限定店的產品種類非常多,大家一定不能錯過!

迪士尼櫻花季期間限定店
日期:2021年3月25日至5月19日
時間:中午12時至晚上8時
地點:MTR樓層中庭

Related Articles

Leave a Reply

Stay Connected

189FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles

%d bloggers like this: